Gastro ponuda

Tradicionalna i mediteranska kuhinjaRestoran ALMIRA je prepoznatljiv po širokom izboru jela koja se spremaju na tradicionalan način te po kvalitetnoj usluzi. Uz profesionalnu kuhinju nalazi se i peć na drva kao i gril na ugalj, gdje jela imaju poseban miris i okus. Od gastro ponude izdvajamo razna predjela, jela ispod sača, jela sa roštilja, riblja jela, kao i tradicionalne deserte te širok asortiman pića.

Restoran raspolaže sa 120 mjesta u unutrašnjoj Sali i po 30 sjedećih mjesta a na terasama. Objedovat se može i na terasama sa pogledom na Stari grad - Stari most, zaklonjeni od pogleda. Terase su povezane liftom ali nisu vezane sa sobama već sa hajatima. Organizujemo ručkove i večere kako individualne tako i grupne, svadbe, maturalne zabave, seminare i rođendane.
Pošto je objekat udaljen dvadesetak metara od Starog mosta, jako je pogodan za turističke grupe upravo zbog blizine Starog grada, za poslijepodnevnu i večernju šetnju. Budite nam dragi gosti i uživajte u našim specijalitetima.